FAQ

BOEKACTIE
Van alle pre-order bestellingen via www.karsu.nl en www.boekenwereld.com vóór 07 maart gaat 100% van de winst naar de aardbeving-slachtoffers in Turkije.

TOT WANNEER LOOPT DEZE ACTIE?
De actie stopt na 06 maart 2023, 23:59 uur


IK HEB GEEN ORDERBEVESTIGING ONTVANGEN, WAT NU?
Door het groot aantal orders kan het zijn dat onze webshop wordt aangemerkt als 'Spam'. Controleer daarom eerst uw 'ongewenste' emailbox. Stuur anders een email naar boek@karsu.nl.

Als het geld van uw bankrekening is afgeschreven, is de order geslaagd.

WANNEER ONTVANG IK MIJN BOEK?  
Nogmaals hartelijk dank voor het bestellen van het kookboek Karsu’s Kitchen. De steun die wij van u en vele anderen hebben mogen ontvangen is overweldigend en hartverwarmend. De afgelopen weken zijn er duizenden pre-orders van het boek geplaatst en hebben wij met elkaar ruim een half miljoen euro opgehaald om hulp te bieden aan de aardbeving-slachtoffers in Turkije. Daarvoor dank!  

De eerste 6000 boeken zijn inmiddels verzonden en de drukpersen draaien op volle toeren om iedereen die een pre-order heeft geplaatst voor het einde van deze maand een exemplaar toe te sturen. Wij doen onze uiterste best om dit proces te versnellen, echter zijn wij hierin ook afhankelijk van de maximale drukcapaciteit van onze drukker. Het kan dus zijn dat u uw boek nog niet heeft ontvangen en nog even moet wachten voordat u de heerlijke Turkse gerechten uit het boek kan gaan koken.  

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en vragen nog even uw geduld. 

WAAR GAAT HET GELD NAARTOE?
Al het gedoneerde geld wordt beheerd in de Stichting SuMusic. Wij zullen u de komende tijd middels (social)media en mailings op de hoogte houden over de besteding van het geld.

Keep in touch

© 2021 karsu.nl - Ontwerp & Realisatie door Aritec IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram