FAQ

KARSU'S KITCHEN BOEKACTIE

Van alle pre-order bestellingen via www.karsu.nl en www.boekenwereld.com vóór 07 maart 2023 gaat 100% van de winst naar de aardbeving-slachtoffers in Turkije.

TOT WANNEER LOOPT DEZE ACTIE?
De actie stopt na 06 maart 2023, 23:59 uur

WAAR GAAT HET GELD NAARTOE?
Al het geld dat wij tijdens de boekactie hebben opgehaald, wordt via de Karsu Foundation (ANBI) ingezet om slachtoffers en projecten te ondersteunen. Wij zullen u de komende tijd middels (social)media en mailings op de hoogte houden over de besteding van het geld.

WANNEER ONTVANG IK MIJN BOEK?  
Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 2 á 3 werkdagen te leveren. 
Wanneer de betaling is geslaagd, wordt het pakket aangemeld bij onze logistieke partner. Als uw bestelling is verwerkt ontvangt u per mail een traceercode. Met deze code kunt u, uw bestelling volgen.

MIJN BOEK IS BESCHADIGD AANGEKOMEN, WAT NU?!
Allereerst, wat vervelend om te horen. Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u een mailtje te sturen naar boek[@]karsu.nl. Graag met een foto van het beschadigde boek, uw naam en order nummer, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

IK HEB MIJN BOEK NOG NIET ONTVANGEN
Het kan zijn dat er iets is misgegaan in overdracht naar onze logistieke partner. Graag komen wij met u hierover in contact via boek[@]karsu.nl

Keep in touch

© 2021 karsu.nl - Ontwerp & Realisatie door Aritec IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram