FAQ

KARSU'S KITCHEN BOEKACTIE

Van alle pre-order bestellingen via www.karsu.nl en www.boekenwereld.com vóór 07 maart gaat 100% van de winst naar de aardbeving-slachtoffers in Turkije.

TOT WANNEER LOOPT DEZE ACTIE?
De actie stopt na 06 maart 2023, 23:59 uur

WAAR GAAT HET GELD NAARTOE?
Al het gedoneerde geld wordt beheerd in de Stichting SuMusic. Wij zullen u de komende tijd middels (social)media en mailings op de hoogte houden over de besteding van het geld.

WANNEER ONTVANG IK MIJN BOEK?  
Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 2 á 3 werkdagen te leveren. 
Wanneer de betaling is geslaagd, wordt het pakket aangemeld bij onze logistieke partner. Als uw bestelling is verwerkt ontvangt u per mail een traceercode. Met deze code kunt u, uw bestelling volgen.

MIJN BOEK IS BESCHADIGD AANGEKOMEN, WAT NU?!
Allereerst, wat vervelend om te horen. Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u een mailtje te sturen naar boek@karsu.nl. Graag met een foto van het beschadigde boek, uw naam en order nummer, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

IK HEB MIJN BOEK NOG NIET ONTVANGEN
Door het groot aantal bezoekers op 11 februari waren wij genoodzaakt om de website te verhuizen naar een nieuwe server. Tijdens deze verhuizing zijn de gegevens van enkele bestellingen niet volledig bij ons doorgekomen. Graag komen wij met u hierover in contact via boek@karsu.nl

Keep in touch

© 2021 karsu.nl - Ontwerp & Realisatie door Aritec IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram