Karsu's Kitchen besteld, maar nog niet ontvangen?

Lieve Lezer,

Nogmaals hartelijk dank voor het bestellen van het kookboek Karsu’s Kitchen. De steun die wij van u en vele anderen hebben mogen ontvangen is overweldigend en hartverwarmend. De afgelopen weken zijn er duizenden pre-orders van het boek geplaatst en hebben wij met elkaar ruim een half miljoen euro opgehaald om hulp te bieden aan de aardbeving-slachtoffers in Turkije. Tevens is het boek op nummer 1 binnengekomen in De Bestseller Top 60. Daarvoor dank!

De eerste 10.000 boeken zijn inmiddels verzonden en de drukpersen draaien op volle toeren om iedereen die een pre-order heeft geplaatst voor het einde van deze maand een exemplaar toe te sturen. Wij doen onze uiterste best om dit proces te versnellen, echter zijn wij hierin ook afhankelijk van de maximale drukcapaciteit van onze drukker. Het kan dus zijn dat u uw boek nog niet heeft ontvangen en nog even moet wachten voordat u de heerlijke Turkse gerechten uit het boek kan gaan koken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en vragen nog even uw geduld.
Mocht u toch nog vragen hebben betreffende uw bestelling, dan kunt u mailen naar boek@karsu.nl.

Met vriendelijke groeten,

Team Karsu
Stel je vraag via de e-mail

Keep in touch

© 2021 karsu.nl - Ontwerp & Realisatie door Aritec IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram