08 maart 2018

Recensie Brabants Dagblad d.d. 4 maart 2018: ‘Een van de highlights vormt Paint it Black, een versie waarbij Mick Jagger en de zijnen hun vingers zouden aflikken’.

downloadKarsu Dönmez, een geboren Amsterdamse met Turkse roots, heeft ondanks haar 27 lentes haar muzikale strepen al ruimschoots verdiend. Opvallend is ook dat ze van meerdere markten thuis is. Haar veelzijdige en wervelende optreden tijdens de zondagmiddagmatinee van de Jazz Factory in de Verkadefabriek is daarvan een levend bewijs.

Ze staat erom bekend dat ze noten kan laten krullen en kruiden, waarbij dikwijls een sluier van oosterse passie haar warme stem voorziet van punten en komma’s. In de bomvolle intieme Clubzaal opent Karsu al zingend vanachter de piano middels de vertolking van het wonderschone lied Yemen, een hevig emotionele Turkse traditional die het thema ‘afscheid’ centraal stelt.

Lees het volledige artikel op bd.nl.

-->
Monday // Karsu - Colors
icon-download
  1. Monday // Karsu - Colors