08 juli 2015

Nieuw Album COLORS

karsu_colors11 september is de lanceringsdatum van Karsu’s nieuwe album: COLORS

Over COLORS
Het nieuwe album is een mix van jazz, pop en world. Karsu schreef op één song na alle nummers zelf, waarvan een aantal samen met haar producers Nelson & Djosa (Giovanca, Ntjam Rosie). Dit duo produceerde ook het debuutalbum. Artiesten als Lorde, Lauren Hill, Stromae en de Nederlandse zangeres Wende vormden een inspiratiebron voor Karsu tijdens het schrijfproces. De nummers zijn overwegend Engelstalig maar Karsu laat in drie songs ook haar roots horen. Voor het eerst schreef ze zelf Turkse teksten: ‘Birak beni böyle’ (kijk niet meer naar mij om) en ‘Bekledim’ (ik heb op je gewacht).

Inmiddels is de eerste single van het album, TURN IT AROUND, uitgebracht. De videoclip is opgenomen in het Kersenbloemenpark in het Amsterdamse Bos. Karsu presenteert het nieuwe album samen met haar band op 16 september 2015 in Paradiso Amsterdam, dit is tevens de aftrap van de clubtour.

-->
Monday // Karsu - Colors
icon-download
  1. Monday // Karsu - Colors