06 mei 2016

Karsu genomineerd voor Edison Jazzism Publieksprijs

Met haar nieuwe album Colors is Karsu één van de genomineerden voor de Edison Jazzism Publieksprijs.

STEM HIER VOOR KARSU

Deze publieksprijs is een initiatief van de Edison Stichting en het magazine Jazzism. Het publiek kan de komende maand via de Edison website (edisons.nl/jazz) stemmen op hun favoriete artiest met bijbehorend album. De tien genomineerde albums staan uitgebreid in het nieuwe nummer van het magazine Jazzism, dat vandaag verschijnt. De bekendmaking van de publieksprijswinnaar en de uitreiking van de Edisons vinden plaats op vrijdag 24 juni in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam tijdens Edison Jazz/World 2016, als onderdeel van inJazz.

Uitreiking
Op vrijdag 24 juni vindt de uitreiking plaats tijdens de Edison Jazz/World in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, als onderdeel van showcase- en netwerkevenement inJazz. Diverse winnaars zullen samen optreden met oeuvreprijswinnaar het Metropole Orkest onder leiding van honorair dirigent Vince Mendoza. Er zijn kaarten beschikbaar voor publiek, te bestellen via het ticketbureau,op www.luxortheater.nl.

Edison Jazz/World in Rotterdam
Edison Jazz/World is een samenwerking aangegaan met Rotterdam Festivals, North Sea Round Town en inJazz. Edison Jazz/World zal tijdens inJazz, het grootste Nederlandse showcase- en netwerkevenement voor de jazz in Nederland, de aftrap zijn van het “fringe” festival North Sea Round Town in de aanloop naar het Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. Het evenement vindt plaats in het nieuwe Luxor Theater waar ook aansluitend aan Edison Jazz/World enige showcases plaats zullen vinden.

unnamed

-->
Monday // Karsu - Colors
icon-download
  1. Monday // Karsu - Colors