21 oktober 2014

Nieuwe theatertour: From New York to Istanbul

karsu_theatertourKarsu is begonnen met een nieuwe theatertour: From New York to Istanbul.
Naast haar theatertours door Nederland, België en Duitsland heeft ze heel veel internationale optredens achter de rug. Zo heeft ze met haar band opgetreden in o.a. Brazilië, Indonesië, Monaco, New York, Kroatië en Marokko en vele malen in Turkije, waar haar roots liggen. Deze reizen naar alle uithoeken van de wereld leveren genoeg inspiratie op om tussen de muziek door verhalen te vertellen.

Het Concertgebouw, Robeco Summer Night, deze zomer was drie weken van te voren uitverkocht en eind oktober stond ze in een uitverkocht Akbank Jazz Festival in Istanbul. Met haar mooie verschijning en veel humor weet ze het publiek mee te nemen op reis van ‘New York to Istanbul’!

-->
Monday // Karsu - Colors
icon-download
  1. Monday // Karsu - Colors